Nyheter

noimage

Lions Edition til salgs
MAN har et begrenset antall Lions edition biler til salgs, og en av dem er til salgs og står parkert hos Auto Last Møre.

Utenfor kontorveggene til Auto Last Møre står der nå en rålekker 2014 modell MAN Lions edition TGX 28.480 Euro6 6x2-2 BLS som er til salgs for kun 949.000 kroner.

Trekkvognen er allerede klar til bruk og klargjort for norske forhold.

MANs Lions edition er rikt utstyrt med alt fra blant annet MAN TipMatic med easystart system til kaffetrakter. Kjøretøyet har topp komfort og bilen har en eksklusiv sjåførpakke i skinn som og inneholder flere detaljer sjåfører vil sette pris på langs veiene.

Ta en titt på kampanjeplakaten her

Publisert 20.08.2014 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  webmaster
Source : 


 • MAN feirer 100 år på veien og du er invitert
  I år feirer Man 100 år på veien, og i den anledning inviterer vi til åpen dag hos Auto Last Møre AS / Man Truck & Bus på Lerstad. Vi inviterer til prøvekjøring og hyggelige samtaler. Møt opp i Lerstadvegen 204, mellom klokken 12.00 og 18.00 den 18.juni
 • Samarbeidsavtale med Würth
  Auto Last Møre AS har inngått, og allerede startet på en avtale med Würth Norge, om å sette inn spesialtilpassede innredninger i varebiler.
 • Truck Cam er viktig
  Truck Cam er viktig
  21.05.2014
  Viktigere enn du tror og en del av hva du kan få hos Auto Last Møre. Hjulstillingen din går utover kjørekomfort og drivstofforbruk om den er feil.
 • Sjeldent oppdrag fullført
  Det ble fullt motorskifte på en nyere bil for litt siden og Auto Last Møre fikk det noe uvanlige oppdraget med å skifte en hel og spesialtilpasset motor.
 • x
 • x